Trainers van Fit-support

Dennis Bierling

Ik ben Dennis Bierling, 32 jaar en ruim 18 jaar werkzaam in de sport. Mijn passie was altijd al om met mensen te werken op sportgebied en samen een doel te behalen. Sport is dan ook echt mijn passie en mijn leven geworden. Van training in herstelrevalidatie tot prestatie in de sport om aan de top te komen.

Alle smaken zijn een uitdaging voor mij. FitSupport is dan ook een bedrijf dat uit liefde is ontstaan. Ik ben gaan lesgeven aan de buurman, de buurvrouw en later aan familie en vrienden. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een kleine maar vooral leuke onderneming met verschillende mogelijkheden op het gebied van sport en leefstijl.

Mike van Beusekom

Ik zal me even voorstellen ik ben Mike van Beusekom 34 jaar en ben op diverse plekken in Deventer actief in de sport. Bij deze fantastische job werk ik als fitness instructeur en geef groepslessen oa de bbb, function, spinning, zelfverdediging en natuurlijk bootcamp!

Daarnaast ben ik ook actief als personal trainer en help ik mensen om hun doelen te realiseren.
Sporten is altijd mijn lust en leven geweest zolang ik me kan heugen, tevens doet ik ook jaren aan vechtsport en kracht training.
Heb je zin in een leuke sportieve gezellige les? Kom gezellig naar mijn bootcamplessen dan maken we er een top les van!

Tot snel!
sportieve groet Mike

Bob Kelderman

Passie voor de mens en de sport, vooral de sportende mens. Al vele jaren actief in de sportwereld als trainer en als sportbestuurder. Sporten is voor mij zeer veel omvattend en super belangrijk onderdeel in mijn leven. Niet alleen het zelf beoefenen van een sport maar ook het begeleiden, coachen en trainen van de sporter met en zonder een beperking is wat mij al vele jaren zo fascineert en zeer veel voldoening geeft.

Het samen beoefenen, beleven en genieten van al het moois wat de sport ons brengt. De uitdaging die ik zo graag aangaan is om elke les weer met veel creativiteit en diversiteit een effectieve work-out neer te zetten.

Een work-out waarbij persoonlijke aandacht, beleving en sfeer een ideale mix moet zijn. Er is nog veel te leren, een doorlopend proces voor mij en voor ons allen. Beleef elke training weer met zoveel plezier.

Samen beleven en genieten van is dan ook mijn wens zijn. Ik ontmoet je graag een keer tijdens even één van de vele lessen van FitSupport.