Sandbag workout training deventer

De Sandbag is komen te vervallen. Bootcamp Extreme is hiervoor in de plaats gekomen.

Wat zijn de voordelen van een sandbag workout?

Het trainen met een sandbag heeft heel veel voordelen. Je traint een grotere groep spieren, omdat je je lichaamshouding automatisch aan moet passen. De inhoud van de sandbag verplaatst zich namelijk continue, daardoor moet je meer moeite doen om in balans te blijven. De training is intensiever en je haalt het maximale uit je lichaam.

Hoe ziet een sandbag workout er uit?

We starten de workout midden in de woonwijk. Je loopt ongeveer 500 meter met één van de tassen op de schouder naar de locatie waar we de rest van de training doen. Na deze warming up krijg je duidelijke instructies over je houding. De belasting van je lichaam is namelijk anders dan wanneer je de betreffende oefening zonder sandbag zou doen.

We hebben de beschikking over sandbags variërend van 7 tot 18 kilo. Welke sandbag voor jou geschikt is, bekijken we ter plaatse. Je zult zien hoe gaaf en bevredigend het is dat je na een paar weken een zwaardere sandbag kunt gebruiken!

Tarieven onbeperkt sporten

  • Maand abonnement € 25,00 per maand (wettelijke opzegtermijn van 1 maand)
  • 12 maanden abonnement € 21,00 per maand (wettelijke opzegtermijn van 1 maand na de eerste 12 maanden.)

Beide abonnementen zijn onbeperkt sporten voor alle workouts die staan beschreven bij locaties en tijden.

Meer weten? Bekijk ons YouTube filmpje:

Aanmelden

Wil je vrijblijvend kennismaken met deze bijzonder leuke variant van buitensport? Meld je dan aan via het formulier op de website, of mail naar: dennis@fit-support.nl.