Personal trainer Deventer

Wat doet een personal trainer?

De personal trainer luistert naar wat jij belangrijk vindt. Hij kijkt naar het doel dat jij voor ogen hebt. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het verbeteren van jouw conditie of het kwijtraken van overgewicht. De personal trainer zal samen met jou concrete doelstellingen formuleren en trainingsprogramma’s en eventueel voedingsprogramma’s opstellen. De personal training is gericht op jou en jouw doelstellingen!

Waar wordt de personal training gegeven?

De personal training kan op verschillende locaties in Deventer en omgeving worden gegeven. In overleg bepalen we welke locatie het meest geschikt is.

Hoe lang duurt een personal training?

Een trainingssessie duurt in principe zestig minuten. Volg jij samen met bijvoorbeeld een vriend(in) of collega een sessie, dan duurt het vijfenzeventig minuten (small group training).

Wie is uw personal trainer?

De personal training wordt gegeven door Dennis Bierling. Ik ben een gepassioneerd sporter en liefhebber van regelmatig, goed en gezond eten. Mijn passie is dan ook het stimuleren van een gezonde lifestyle.

Voordat ik voor mijzelf begon heb ik ruim elf jaar ervaring opgedaan bij diverse sportscholen. Ook heb ik meerdere opleidingen gevolgd en ben ik gediplomeerd personal trainer en voeding- en lifestyle coach.

Aanvankelijk heb ik groepslessen gegeven op fitnessgebied. Daarna ben ik mij gaan richten op het geven van personal trainingen. Vanuit deze discipline is mijn interesse voor voeding ontstaan. Inmiddels heb ik zelf een voedingsprogramma ontwikkeld, dat door vele mensen met succes is gevolgd.

Vanaf augustus 2011 ben ik zelfstandig werkzaam onder de naam “FitSupport – Gezond in Beweging!” en kan ik jou nog intensiever en efficiënter begeleiden bij het behalen van jouw doelstellingen.

Wil jij meer informatie? Of heb jij interesse in een GRATIS proeftraining? Neem dan contact met mij op.