Dag trouwe sporters,

Allereerst hoop ik dat het allemaal goed met jullie gaan en in jullie omgeving. Deze tijden zijn onzeker en vooral vreemd. Voor het hele Corona bestaat geen draaiboek en dit betekent onzekerheid. Dit is voor niemand leuk.

Ik wil jullie even een update geven over onze lessen, afgelopen week hebben wij contact gelegd met de gemeente en met het toezicht in Deventer. Wij hebben een hele voorzichtige ja dat wij lessen mogen geven maar ze willen en kunnen ons niets op papier aanleveren. Dit biedt toch nog enige onduidelijkheid zakelijk op (verzekeringen etc). Wij hebben dan nu ook besloten om ons eerst 100% te focussen op online lessen voor jullie. Want het sporten gaat tenslotte gewoon door.

Online lessen: Dit willen wij niet alleen doen maar met jullie samen! Niet een livestream maar jullie kunnen je aanmelden voor een Personal training bij ons. Deze les zal dan 30 minuten duren waarin gefilmd wordt voor de thuis oefeningen. Dit is een service die wij willen aanbieden en zo kunnen wij toch onze doelgroep lessen aanbieden. En toch een beetje samen sporten. Dit willen wij sowieso aanbieden tot wij echt groen licht krijgen en alles iets rustiger en duidelijker is gezien de Corona.

Hopelijk kunnen wij snel weer fysiek sporten samen in het park!

Aanmelden kan gemakkelijk via de mail: dennis@fit-support.nl

Onze eerste les gaan wij aankomende week opnemen, ook hier zal een mail over gestuurd worden zodat het voor iedereen duidelijk is.

Fijn weekend gewenst in deze zware tijden en hopelijk tot snel.

Met vriendelijke sportgroet, Team FitSupport Deventer.