Nieuwsbrief September 2021

De nazomer is dan echt begonnen. Wij zijn tot heden nog steeds gezegend met het mooie weer. Wel merken wij erg goed dat de tweede les van de avond 20:00 uur t/m 20:40 uur al aardig donker aan het worden is. Dit mag de pret natuurlijk niet drukken. Wij zullen ons langzaam gaan verplaatsen naar andere locaties in de training om toch lekker te kunnen sporten. Wel is het echt van belang voor jezelf dat je een jasje of vest meeneemt naar de les. Het koelt enorm snel af en blessures liggen daardoor op de loer.

 

COVID-19:

Gelukkig zijn de besmettingen op het moment erg gedaald in ons land. Wij hebben tijdens onze trainingen dan ook meer de Duo oefeningen geïntroduceerd. Mocht jij je hierbij niet op je gemak voelen, geef het dan gerust aan bij de trainer. Zij kunnen hier rekening mee houden. Zolang de besmettingen onder controle blijven zullen wij hier mee doorgaan.

 

Kalender:

Toen de COVID-19 kwam hebben wij een sportkalender geïntroduceerd. Zo weten wij precies welke mensen er komen sporten op welke tijden. Dit stond altijd erg ver van onze batch. Wel merken wij ook echt de voordelen hiervan. De sportkalender zal daarom ook blijven bestaan. Afmelden kan niet via de kalender. Wie weet in de toekomst wel. Wij merken dat er meer sport continuïteit is en dat er een goed overzicht is van onze lessen. Ook als er nood is kunnen wij onze sportgroep direct benaderen zonder dat wij andere mensen hiermee lastig hoeven te vallen. Op het moment hebben wij 33 sportplekken per les. Zo zijn de groepen niet te groot en kunnen wij iedereen goed bedienen. Mochten hier vragen over zijn dan kun je altijd  mailen naar: dennis@fit-support.nl

 

Muggenplaag:

Het is ontzettend vervelend, maar door dat de zomer zo vochtig is geweest in de nachten en dat de ijssel een langere tijd overstroomt is geweest in de uiterwaarden merken wij dat er enorm veel muggen zijn. Hier kun je maar weinig aan doen want sommige varianten prikken zelfs door de broeken heen. Wij horen wel dat ze date niet erg lekker vinden en dat het daardoor minder is. Wij kunnen alleen maar aanraden om een lange broek aan te doen tijdens het sporten in de velden. Hopelijk is het volgend jaar stukken minder en beter.

 

Gaia Bootcamp:

Op 25 September zal er geen reguliere bootcamp in het stadspark zijn. Wij gaan ons dan verplaatsen naar de run locatie  Gep en Gaia. Wij verzamelen op de voorste parkeerplaats waar je de fiets goed kunt parkeren. Trainer Bob zal daar de les verzorgen voor jullie. Er zijn enorm gave elementen in het bos en deze zullen gebruikt gaan worden voor de Bootcamp training. Wel is het belangrijk dat jullie voldoende drinken meenemen. Normaliter is de Zaterdag les altijd 60 minuten. Deze les kan een klein beetje uitlopen doordat we het bos op meerdere punten gaan gebruiken. Dit zal niet een enorm lange uitloop zijn maar houd er rekening mee. Ps je dient je wel aan te melden via de kalender, mochten er geen plekken meer zijn mail dan even naar dennis@fit-support.nl

 

Nieuwe Website:

Onze website die wij nu hebben draaien is echt aan het verouderen. Ook door de Covid is er veel vervuiling ontstaan waardoor sommige punten niet helemaal lekker meer lopen. Wij zijn momenteel erg druk met een nieuw platvorm te bouwen om jullie te kunnen aanbieden. Hoe en wat blijft nog even een verassing, Snel meer hierover.

 

www.fit-support.nl