Dag Sporters,

Goed te zien dat de trainingen goed en soepel verlopen. Onze complimenten aan jullie hoe goed er aan de regels gehouden wordt.

Fotoshoot:
Aankomende zaterdag zal Mike van Beusekom lesgeven in het stadspark. Bob zal wat foto’s gaan maken voor ons. Mocht je niet op de foto willen komen te staan laat het dan voor de les weten zodat er rekening mee gehouden kan worden. De foto’s willen wij gebruiken voor Social media en onze website.

Kalender/aanmelden:
Afgelopen weekend hebben wij de sportaantallen verhoogt naar 25 deelnemers per les.
Dit zijn 8 mensen per avond meer. Wel zitten wij nog steeds met de COVID-19 beperkingen. Gezien de beperkingen willen we dan ook een oproep doen aan alle sporters om 2 keer per week je max aan te melden. Mocht je een derde keer willen sporten dan kun jij je aanmelden op de dag zelf zodat iedereen een eerlijke kans heeft om zich aan te melden. Indien de kalender vol staat kun je altijd mailen naar dennis@fit-support.nl zodat wij jou op de reservelijst kunnen plaatsen.

Wat wij vooral nu vooral merken is dat mensen zich de hele week aanmelden op de kalender, met het resultaat dat hij vol staat voor mede sporters. Maar vaak wordt er dan last minute afgemeld door verhindering. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar in de praktijk zijn dat al gouw 3 tot 6 mensen per les. Natuurlijk snappen wij dat je alvast een plekje wilt reserveren, vooral in het weekend. Maar mocht je twijfelen of je kunt komen sporten, mail ons dan even. Er is altijd een mogelijkheid om 2 tot 3 mensen extra in te plannen achter de schermen. Zo voorkomen wij dat plekjes onbenut blijven.

Zodra wij meer vrijheid krijgen zullen wij natuurlijk verder gaan verruimen. Wij doen er alles aan om te kunnen blijven lesgeven zonder dat wij weer moeten stoppen ivm de besmettingen.

Hemelvaart & Pinksteren:
Op de feestdagen zullen er geen Bootcamp lessen zijn, Dat betekent dat wij twee weken achter elkaar 1 dag missen. Dit zal wat hinder op kunnen leveren met het aanmelden. Mocht jij je niet kunnen aanmelden en wil je toch sporten, mail ons dan.

Mochten jullie zelf nog tegen punten aanlopen, laat het dan gerust weten. Feedback is altijd welkom en wij zullen altijd ons uiterste best doen om de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Voor vragen kunt u terecht bij: dennis@fit-support.nl of telefoon: 0648750513