Dag Allemaal,

Het is en het wordt steeds gekker. Eerst de Lock-down en nu 30 centimeter sneeuw.

De sneeuw is natuurlijk hartstikke leuk voor de kinderen en voor de mensen die de wintersport moeten missen dit jaar. Wel betekent dit dat het hele land op zijn gat ligt.

Ook wij moeten hier voor de veiligheid kiezen en dat betekent dat:
De obstakel run van aankomende zaterdag: 13-02-2021 komt te vervallen.

In het bos hebben wij te maken met kuilen en boomwortels. Deze zien wij niet maar kunnen wel voor extreme blessures zorgen. Alles om jullie veilig te houden! Aankomende zaterdag zullen wij wel de stream opstarten om 10:00 uur. Zo kunnen wij toch samen sporten en fit blijven. Wij zullen per week gaan kijken of de sneeuw afneemt in het bos zodat wij snel weer kunnen starten met de run.


RET-Training:

Gezien de situatie moeten wij ook schakelen met de RET-training. Deze training is opgebouwd uit extreme elementen, snelheid en explosieve oefeningen. Het is momenteel niet verantwoord om van start te gaan. Voor nu verschuiven wij de hele training met een week op. Wel doen wij volgende week eerst een inspectie of het dan verantwoord is om te starten. Later hoor je hier meer over. Onderaan de brief de nieuwe planning tot nu toe.

 

 

 

Zoom Stream:
Door de weeks bieden wij 3 streams aan: (maandag/ dinsdag/ donderdag avond). Alle streams starten om 20:00 uur in de avond. Wij proberen elke stream zijn eigen identiteit te geven zodat jullie het hele lichaam kunnen trainen op verschillende weerstanden.

Ook nodigen wij zoveel mogelijk leden uit om samen met ons de stream te doen. Het voordeel hiervan is dat je een 1 op 1 training krijgt en wij jullie een extraatje kunnen bieden. Vaak hoor ik jullie zeggen, mij niet gezien voor de stream. Maar zoals jullie zelf ervaren zijn wij niet druk met het beeld bezig maar met de oefeningen. Niet bang zijn dat je beoordeeld wordt op jou eigen kunnen, waar het juist voor iedereen toegankelijk is en moet zijn. Wil je toch samen sporten met Dennis? Meld je dan aan via dennis@fit-support.nl

TIP!:
Vaak horen wij dat jullie klaar zijn met het scherm, gezien iedereen thuis werkt. Je kunt de zoom op je telefoon opstarten, doe je oortjes in en het scherm op zwart. Zo kun je toch lekker buiten sporten op jouw eigen gewenste plek. De oefeningen tijdens de stream worden zoveel mogelijk uitgelegd zodat je eigenlijk geen beeld nodig hebt. Toch lekker sporten in de buitenlucht!

 

Aankomende zaterdag starten wij een Extra stream eenmalig om 09:30 uur via Zoom met Mike van Beusekom:

 

https://fit-support.nl/live-bootcamp/

 

 

 

Overzicht RET-Training:

Dinsdag 16 februari
Training 28 – 19:00 tot 19:30 uur – VOL: Walter en Marian
Training 29 – 19:30 tot 20:00 uur – VOL: Raeven en Amber
Training 30 – 20:00 tot 20:00 uur – VOL: Dinant en Roelof
Donderdag 18 februari
Training 31 – 19:00 tot 19:30 uur – VOL: Bakker en Bakker
Training 32 – 19:30 tot 20:00 uur – VOL: Diede en Celine
Training 33 – 20:00 tot 20:30 uur – VOL: Nienke en Marjolein
Dinsdag 23 februari
Training 34 – 19:00 tot 19:30 uur – VOL: Anouk en Roos
Training 35 – 19:30 tot 20:00 uur – VOL: Elleke en Jorine
Training 36 – 20:00 tot 20:00 uur – VOL: Aniek v/d P. en Diede


Voor iedereen, nog even volhouden en positief blijven! Wij gaan doe goede kant op en samen staan wij sterk! Fit Support Deventer is jullie ontzettend dankbaar voor jullie geduld en steun! Wij zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk aan te bieden aan jullie!

Met sportieve groet,

Team FitSupport – Gezond in beweging!
www.fit-support.nl
www.bootcamp-deventer.nl