Dag Sportievelingen,

Het is weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief!

Na aanleiding van de persconferentie van afgelopen Dinsdag willen wij een oproep doen aan alle sporters onder de 27 jaar. Lijkt het jou leuk om weer fysiek aan de slag te gaan? Dan willen wij bij voldoende animo de maandag avond gaan gebruiken voor de fysieke les!

Als jij 27 jaar of jonger bent mag je mij even mailen op dennis@fit-support.nl, dan plaatsen wij jou op de lijst om samen met ons te komen bootcampen.

 

Obstakel run van 27-02-2021
Afgelopen obstakel run was weer een groot succes. De runners moesten met een Sandbag over het parcours. De zandzakken waren van 6 kilo tot 10 kilo, een extra element!

www.fit-support.nl

Aankomende zaterdag 06-03-2021 zal er geen obstakel run zijn. Wij gebruiken dit weekend om de run geheel in een nieuw jasje te steken. Een extra uitdaging voor jullie runners.

Je kunt je natuurlijk al wel opgeven voor de week erna: 13-03-2021.

Opgeven kan heel gemakkelijk. Mail dan even naar dennis@fit-support.nl met jouw naam/email/telefoonnummer.

 

 

 

 

 

De obstakel run is echt voor iedereen te doen. Wij kleden de run zo aan dat
er veel raakvlakken zijn met de bootcamp lessen. Zo is de run voor iedereen goed haalbaar! Ook gaat het om de fun, geen wedstrijdelement maar samen sporten en toch alleen. Alles binnen de passende regels van de COVID-19.

 

 

 

Verder willen wij jullie nogmaals bedanken voor jullie steun! Zonder jullie zouden wij het niet redden. Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de bedienen op afstand.

 

Zoom:

Dinsdag 01-03-2021 zal Mike weer een gave Bootcamp home workout geven via Zoom.

De training heeft een duur van 60 minuten. Echt even tot het uiterste gaan op jouw eigen niveau. Je kunt heel makkelijk meedoen aan de stream dienst van Zoom: Hier staat de link van onze website. https://zoom.us/j/6577701605?pwd=bTYrT3FjdEZ0Wm1mR09tcEZEaVUrdz09#success

Hiermee kom je meteen in de streaming dienst.

 

Wist je dat?

Buiten de passie voor het geven van creatieve bootcamp trainingen heb ik nog een geheel andere creatieve passie en wel fotografie. Met een grote voorliefde straatfotografie probeer ik o.a. de mens en het verhaal er achter in eigen stijl in beelden weer te geven. Onlangs een fotoshoot van mijn maatje Dennis, Stefania en Justin mogen maken ter gelegenheid van het liefdevol 10 jarig huwelijksfeest. Het was een heerlijk middag op het landgoed “de Haere”.

Wil je meer van mijn foto’s en mijn fotostijl zien kijk dan eens op www.bobphotoexperience.com. Heb je vragen, wensen en/of ideeën neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.
Je kunt mij bereiken via mail bobphotoexperience@gmail.com of op telefoonnummer: 06-53969131.

 

Voor mijn beelden ben ik opzoek naar een vaste of tijdelijk expositieruimte. Heb je een ruimte of ideeën hiervoor dan verneem ik dit graag van jullie.

Creatieve en natuurlijk sportieve groet,

Bob