Dag Allemaal,

Het is vandaag alweer Vrijdag 15-01-2021, de tijd vliegt voorbij en hopelijk gaan wij snel weer een beetje richting het normale.

Afgelopen Dinsdag hebben wij de Persconferentie gehad met Marc Rutte en daar werd vermeld dat wij nog eens 3 weken verlenging gaan krijgen tot 9 februari 2021. Dit valt iedereen ontzettend zwaar en dat is logisch! FitSupport doet er dan ook alles aan om het uiterste er voor jullie uit te halen!

Obstakel run
De zaterdag Obstakel run is een groot succes. Deze zullen wij ook voort gaan zetten om zo toch een keer per week een fysieke sport mogelijkheid aan te kunnen aanbieden.

De inschrijving voor volgende week staat weer open. Je kunt je hiervoor aanmelden via de mail:

 

dennis@fit-support.nl /met je naam /email en /telefoon nummer.
Op de vrijdag sturen wij de aangemelde mensen een mail met de exacte start tijd. De start tijd varieert tussen 10:00 uur en 12:00 uur. Wij kunnen niet veel later starten omdat het dan al erg druk wordt in het bos. Wij willen alles zo veilig mogelijk houden voor jullie.

Zoom
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om aan ieder van jullie een Zoom stream bij te wonen. Zo krijgen jullie een soort van Personal training op locatie. Dit gebeurt alleen wel voor de camera. Het is niet zo dat je dan extra veel moet doen voor de camera maar het sporten doen wij op jou eigen niveau (sporten moet leuk zijn!). Je kunt je hiervoor aanmelden via de mail: dennis@fit-support.nl.

Ret training
Ook hebben wij de RET training die wij op de avonden aanbieden.
Deze wordt gegeven door Bob Kelderman, onze trainer. Deze training is een Pilot zodat wij die straks gedeeltelijk kunnen toepassen tijdens onze huidige lessen. Bij deze lessen hebben wij een beperkte mogelijkheid ivm de groepjes van twee. Hier kun jij je voor aanmelden via bob@fit-support.nl

Aankondiging:
Aanstaande maandag 18-01-2021 zal Mike van Beusekom de training op zoom verzorgen. Deze training gaat ongeveer een uur duren. Exclusief om jullie thuis zo af en toe iets extra’s te kunnen bieden. De stream start om 20:00 uur. Je kunt inloggen via onze website. link: https://fit-support.nl/live-bootcamp/

Met vriendelijke groet,

Team FitSupport – Deventer.
www.fit-support.nl
www.bootcamp-deventer.nl