Live bootcamp (online)

Dag trouwe sporters,

Zoals jullie allen hebben meegekregen zijn de richtlijnen omtrent COVID-19 aangepast. Eerder konden wij onze lessen gewoon voortzetten omdat wij gezien werden als een individuele sportklas. Helaas zijn ook wij nu stilgelegd. Zodra wij weer fysiek les mogen geven zullen onze lessen weer van start gaan en zal onze sportkalender weer online komen.

Maar gelukkig zitten wij niet stil en gaan wij jullie verblijden met online sportles. Deze lessen zullen er wel iets anders uit gaan zien dan een reguliere bootcamp. Onze focus zal nu voornamelijk liggen op spierkracht, stabiliteit en spierconditie. Ook zal, door de toegenomen intensiteit, de totale trainingsduur verminderd worden naar 30 minuten per les. Om te zorgen dat iedereen de online trainingen met een voldaan gevoel kan voltooien zullen wij zoveel mogelijk intensiteit differentiatie aanbieden.

Wij doen ons best om alle lessen in de avonden en het weekend door te laten gaan. Dit betekent dat de woensdagochtend les tijdelijk zal komen te vervallen.

Het online platvorm dat wij gaan gebruiken is ZOOM. Het mooie van Zoom is dat wij met onbeperkte aantallen kunnen werken. Geen aanmelding alleen maar inloggen en sporten. De stream wordt 5 minuten voor de les gestart zodat iedereen wat extra tijd heeft om alles voor te bereiden. Standaard zal de microfoon uit staan en de camera aan. We beginnen zo met 100% focus op de training. Mochten er toch nog vragen zijn is het mogelijk om aan het einde van de les je microfoon activeren en deze stellen.

Fitsupport doet zijn uiterste best om zo toch nog een gave training aan te bieden.
Samen sporten en samen sterk!


Trainingstijden

Dag Tijd
Maandag 20:00 – 20:30
Dinsdag 20:00 – 20:30
Donderdag 20:00 – 20:30
Zaterdag 10:00 – 10:30


Gegevens & Meedoen

Klik op onderstaande knop om direct mee te sporten via Zoom.

Meeting ID Wachtwoord
657-770-1605
fitsupport


Zoom downloaden

Apple iOS Android Overig
AppStore Play Store Desktop, browser