Kerst Presentje,

Dat sporters, Zoals eerder aangegeven in de nieuwsbrief heb ik voor jullie allemaal een kerst presentje. Een heerlijke Special koek van Dickens. Maandag avond 21 December zal ik op de parkeerplaats van de watertoren staan. Om 19:00 uur tot 19:15 uur om jullie deze koek te overhandigen. Hopelijk vinden jullie een mogelijkheid om eventjes langs te rijden om het presentje in handen te ontvangen.
Helaas door de Corona kunnen wij het niet anders doen, wij zijn wel wat huizen afgereden, maar dit is een onmogelijke taak voor ons.

(Mocht het je echt niet lukken, mail dan even jouw adres en dan zal ik deze persoonlijk komen langs brengen.)

Nieuwtje!!!
Gezien het vreemde jaar met de COVID-19 en alle beperkingen hiervan willen wij wel iets nieuws gaan aanbieden vanaf 2 januari.

We zijn met de trainers het bos in gegaan bij Geb en Gaia.
Hier ligt een superleuk beweeg parcour. Momenteel zijn wij een aantal oefeningen aan het uitwerken die jullie geheel veilig kunnen uitvoeren op het parcour.

Wij willen in blokjes van 2 mensen per 5 minuten gaan werken zodat iedereen een fysiek sport moment krijgt in de week buiten het online Zoom sporten om.

Wij zullen volgende week een aanmeld lijst gaan maken waar de sporters zich op aan kunnen melden. Aanmelden mag je doen via de Whatsapp of via de mail. Graag aanmelden met:

*Naam
*Mail adres
*Telefoon nummer
*Met wie je deze run wilt doen ivm Tijdsblok.

Volgende week zullen wij precies uit gaan leggen wat je kunt verwachten van deze sport ochtend en hoe wij jullie veiligheid gaan waarborgen. Uiteraard op eigen risico.

Indien het jou nu al als muziek in de oren klinkt kun jij je alvast aanmelden. Alleen of met een sport maatje. Indien je alleen bent zullen wij koppels gaan maken met een tijd slot.

Zo proberen wij toch iedereen een goed sport moment te geven en samen door deze nare periode te komen.

De dag en tijd van de run is op Zaterdag 2 januari en zal gaan starten om 10:00 uur. Afhankelijk van jouw eigen tijdslot die je gaat krijgen door de aanmelding.

Voor deelname moet je wel geheel klacht vrij zijn van Corona of verkoudheid.

Aanmelden kan via: dennis@fit-support.nl
Whatsapp: 0648750513

Met vriendelijke groet, team FitSupport Deventer
www.fit-support.nl
www.bootcamp-deventer.nl