Dag Sporters,

Afgelopen maandag 08-03-2021 om 19:00 uur heeft het corona team besproken dat wij vanaf 16 maart morgen sporten met de doelgroep van 27 jaar en ouder.
Dit is op zichzelf een hele grote stap de goede richting in. Wel zitten er wat haken en ogen aan.

Onze excuses dat jullie een week later pas mail krijgen. Dit heeft er mee te maken dat de gemeente alles per gemeente op maat maakt en wij vrijdag avond pas de uitslag kregen hiervan.

 Zoals de gemeente uitspreekt:

  • Sporten in groepjes van 4 mensen exclusief instructeur voor alle leeftijd doelgroepen (volwassenen zijn toegestaan).
  • De groepjes van 4 mensen moeten ten allertijden 1,5 meter afstand houden van elkaar.
  • Er mogen meerdere groepjes op de sportaccommodaties (buiten) plaatsvinden.
  • Groepslessen zijn niet toegestaan.
  • Avondklok actief tot 31-03-2021. 21:00 uur moet iedereen binnen zijn.
  • Meldingsplicht van onze outdoor activiteiten bij de gemeente.

Dit betekent dat er wel mogelijkheden voor ons zijn. Deze mogelijkheden willen wij dan ook met twee handen aanpakken! Wel moeten wij het allemaal een vorm gaan geven om het op een goed manier te laten werken. Het geluk dat wij hebben is dat de klok al snel een uurtje vooruitgaat waardoor wij de groepjes verder uit elkaar kunnen laten staan en het les geven onder deze omstandigheden makkelijker zal maken.

Actie lijst die wij proberen te bewerkstellen voor aankomende week:

Gisteren hebben wij meteen melding gemaakt van onze tijden die wij graag buiten willen sporten. Wij moeten hier akkoord op krijgen zodat wij een start datum kunnen bewerkstellen. Ons doel is aankomende zaterdag te starten met de bootcamp in het stadspark. Onze lessen gaan wij opstarten met 5 groepjes van 4 mensen, zo is het overzichtelijk voor ons als trainers en kunnen wij ermee om leren gaan. Als blijkt dat dit werkt zullen wij onze groepjes snel verhogen. Aanmelden kan straks weer via onze website www.fit-support.nl Kalender aanmelding. Per keer hebben wij 140 sportplekken via de kalender en willen iedereen een waardige kans geven om zich aan te melden. Mocht je vaker dan een keer willen komen sporten, dan willen wij de oproep aan jullie doen om op de dag zelf de 2e training pas in te plannen. Zo heeft iedereen een eerlijke kans om zich aan te melden. Ben je verhinderd of heb je klachten? Meld je dan spoedig af via de mail: dennis@fit-support.nl

 

Wij moeten de website ombouwen om alles werkend te maken voor het aanmelden van de trainingen. Dit hebben wij op de actie lijst staan van deze week zodat dit allemaal soepel verloopt. Onze lestijden worden gezien de avondklok wel wat aangepast, zodat wij ook een tweede groep op de avond kunnen plaatsen en iedereen op tijd thuis kan zijn.

 

Maandag: Hertenkamp: 19:15 uur t/m 19:55 uur 1ste les

Maandag: Hertenkamp: 20:00 uur t/m 20:40 uur 2e les

Dinsdag: Kei 13: 19:15 uur t/m 19:55 uur 1ste les

Dinsdag: Kei 13: 20:00 uur t/m 20:40 uur 2e les

Donderdag: IJssel hotel start locatie: 19:15 uur t/m 19:55 uur 1ste les

Donderdag: IJssel hotel start locatie: 20:00 uur t/m 20:40 uur 2e les

Zaterdag: Stadspark groen huisje naast de stier: 10:00 uur t/m 11:00 uur 1 les.

 

 

Zodra de avondklok ervan af gaat zullen wij alles opschuiven naar de normale tijden:

1ste les zal dan worden: 19:30 uur t/m 20:10 uur en de tweede les 20:15 uur t/m 20:55 uur.

 

Tijdens onze lessen zullen wij groepen van 4 maken, of je hebt zelf een groepje. Je krijgt een eigen vierkant aangewezen waar je zult sporten gedurende de les. De trainer zal tussen de groepjes doorlopen om jullie instructies te geven waar jullie 2 tot meerdere oefeningen achter elkaar kunnen uitvoeren. Alles om de les zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het is helaas niet toegestaan om van groepje naar groepje te gaan lopen omdat jullie elkaar lang niet gezien hebben. Wij moeten hier streng mee om gaan omdat wij waarschijnlijk controles krijgen gezien de meldingsplicht.

Onze obstakelrun zal nu niet meer actief zijn. Wel willen wij deze om een aantal weken terug laten komen omdat wij hier enorm veel vraag naar hebben en wij het ook super leuk vinden om te doen! Voor nu gaan wij ons eerst weer focussen op de bootcamp, waardoor wij onze leden weer vaker kunnen bedienen met een supergave les van onze trainers.

Doelgroep tot 27 jaar:

Hier hebben wij een oproep voor gedaan aan jullie. Ook hebben heel veel leden hierop gereageerd, dankjewel hiervoor! Helaas hebben wij tot afgelopen vrijdag geen duidelijkheid gekregen of wij nou wel of niet mochten starten. Gelukkig mogen en kunnen jullie nu ook weer mee sporten met onze reguliere lessen.


Stream Zoom:

Aankomende week zullen wij t/m Donderdag de stream actief houden, zodat jullie allen toch lekker kunnen sporten. Zoals het er nu uitziet zullen wij vanaf zaterdag ochtend onze bootcamp weer gaan opstarten. Zodra onze kalender actief is zullen wij jullie een mail sturen om je aan te kunnen melden. Mochten er verder vragen of opmerkingen zijn horen wij het graag.

 

Met vriendelijke groet, Team FitSupport – Deventer.
www.fit-support.nl

www.bootcamp-deventer.nl

Tel:0648750513