Bootcamp

Gebruik het formulier hieronder om je in te schrijven voor één van onze trainingen, aanmelding is verplicht voor deelname. Houd er a.u.b. rekening mee dat wij door de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) beperkt zijn in het aantal personen per dag per training. Wij willen dan ook echt vragen indien je niet kunt meld je vroegtijdig af zodat jouw plek vergeven kan worden aan een medesporter. Tevens zullen wij alle aanmeldingen analyseren om een goed overzicht te krijgen en proberen iedereen een eerlijke kans te geven.

Trainingslocaties

  • Maandag: Tijdens maatregel (Frans Halsstraat 57), Normaal/ Hertenkamp Nieuwe plantsoen
  • Dinsdag: Pothoofd (langs de IJssel), dit was voorheen KEI 13
  • Donderdag: Worpplantsoen IJsselhotel (Worp)
  • Zaterdag: Spoorbrug (Kan afwijken ivm het vakantie rooster)

Het is mogelijk om maximaal 7 dagen van te voren je aan te melden voor trainingen. Na jouw aanmelding ontvang je een bevestiging in je e-mailbox.

Helaas zijn wij door de wisselende maatregelen genoodzaakt 2 aparte kalenders te gebruiken. Omdat de maatregelen van onze overheid op geen enkele manier consequent zijn zouden wij genoodzaakt zijn om de totale structuur van de website/het boekingssysteem telkens te veranderen, omdat we hiervoor de middelen niet hebben vragen we jou om de juiste kalender te selecteren om je aan te melden.


Inschrijven Bootcamp – WEEK

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Inschrijven

Inschrijven Bootcamp – WEEKEND

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Inschrijven

 

Indien je verhinderd bent voor de training, probeer je dan vroegtijdig af te melden zodat een ander zich kan aanmelden.