Zondag 15 December a.s. van 13 tot 17:30 uur.

Het is al even geleden dat wij een feestelijke jaarafsluiting hebben
gehad. In het verleden gingen wij naar een restaurant met zijn allen.

Maar dit jaar doen wij het even heel anders.

Onze trainer Bob Kelderman is voorzitter van Swift Deventer één van de grootste tafeltennisverenigingen van Nederland – www.ttvswift.nl.

Het leek ons een leuk idee om in deze mooie accommodatie een gezellige middag met activiteit te organiseren. Alle FitSupporters met partners en aanhang bij elkaar. Hapjes en drankjes zijn uiteraard volop aanwezig.

Swift heeft een meer dan gezellige en ruime kantine waar fris- en alcoholische dranken ruimschoots te verkrijgen zijn.

Buiten maar overdekt voor de Swift zaal zal een foodtruck van Mike Bakker staan met verse warme wafels met slagroom en warme chocolade melk – www.rollingiceandfood.nl

Tussen 14 en 16 uur kan er worden getafeltennist, in wedstrijd vorm of lekker vrij. Erg leuk met een vriend, vriendin of je sport buddy. Op deze middag zullen topspelers van Swift een geanimeerde demo verzorgen, waarna zij ook jullie zullen uitdagen om een bal te slaan.

Als je bij deze feestelijke FitSupport afsluiting wilt zijn (en dat wil je natuurlijk) dan kun je je aanmelden via de mail: dennis@fit-support.nl of via de link www.fit-support.nl/contact

Wil je je partner of aanhang meenemen naar deze leuke einde-jaars activiteit op zondag 15 December van 13 tot 17:30 uur dan vinden wij dat meer leuk, hoe meer zielen hoe meer vreugde!

Let op: bij aanmelding graag vermelden: voor en achternaam, mail adres en telefoon nummer.

De betalingen zullen voor deze super leuke middag worden geïncasseerd via de alom bekende Tikkie app, gemakkelijk voor iedereen.

Kosten zijn €12,50 euro p.p. Dit is inclusief:

* één welkomst darankje

* vrij tafeltennissen 2 uur

* diverse hapjes.

* tafeltennis demo

Op uiterlijk 6 December zullen wij jullie laten weten of er voldoende animo is voor deze FitSupport einde-jaars afsluiting 2019

Het adres van TTV Swift is, Bekkumerstraat 11, 7416 ZN Deventer. Er is voldoende parkeer gelegenheid voor zowel auto als fiets.