Dag Sporters,

Vanavond om 19:00 uur was het dan zover. Het hoge woord is eruit en wij mogen niet meer samen komen met het sporten. Het kabinet heeft de strop nog iets verder aangetrokken waardoor wij nu genoodzaakt zijn alle lessen te annuleren tot 1-6-2020. Mochten wij nu de bootcamp lessen toch door laten gaan lopen wij niet alleen het risico dat wij het Corona virus oplopen maar ook een boete van €400,00 euro per persoon die samen met ons is. Dit kunnen en willen wij natuurlijk niet riskeren.

Wat wij als Team FitSupport nu gaan doen:
1: Contact leggen met de gemeente Deventer om te zien of wij met minimale aantallen mogen lesgeven gezien wij gemakkelijk de afstanden kunnen bewaren. Hier later meer over.

2: Een plan van aanpak maken om jullie allen thuis/buiten in de tuin lessen aan te bieden. Van stabiliteit oefeningen naar high intensiteit lessen. Dit zullen wij via een onlinekanaal gaan aanbieden. Wij hebben helaas niets liggen wat wij zo 123 kunnen gebruiken, maar gaan hier direct mee bezig. Gun ons hierin even de tijd.

Voor nu staan wij geheel met de rug tegen de muur. Hopelijk begrip van jullie kant en laten wij met zijn allen gezond blijven!

Hou ook onze Facebook pagina goed in de gaten voor de laatste update’s.

Voor vragen mogen jullie ons altijd mailen, dit kan gemakkelijk via de website www.fit-suppor.nl/contact of via dennis@fit-support.nl