Bootcamp in Deventer

Wat is bootcamp?

In Deventer en directe omgeving geven wij gevarieerde bootcamp trainingen. Een bootcamp training is een intensieve full-body workout op wisselende locaties in de buitenlucht. De bootcamp training varieert van een bosloop tot een echte survival training. Iedere training is weer anders. We werken aan de vetverbranding, de balans en coördinatie van het lichaam, het uithoudingsvermogen en het versterken en vormen van de spieren. De bootcamp wordt afgestemd op het fitnessniveau van de deelnemers. Iedereen kan meedoen. De training wordt in groepsverband gegeven, waarbij iedereen elkaar nog eens extra motiveert.

Hoe ziet een bootcamp training eruit?

Elke bootcamp begint met warming-up van ongeveer twintig minuten. De energie opbouw varieert van 30% tot en met 60% van ons lichaam. Tijdens de warming-up leggen wij de techniekvormen van de oefeningen uit. Wij werken dan ook aan het trainen en verbeteren van de looptechniek, loopscholing genoemd.

Na de warming-up volgt een interval training. We maken gebruik van allerlei “natuurlijke” elementen als hekjes, muren, bankjes en bomen. De uiteenlopende oefeningen worden zowel individueel als in teamverband gedaan. Het doel is om de energie opbouw te verhogen van 60% naar 85% van ons lichaam.

De bootcamp wordt altijd afgesloten met een cooling-down. Bij de cooling-down komt jouw lichaam langzaamaan weer tot rust. De hartslag gaat weer omlaag naar normaal, de bloedcirculatie herstelt zich en de afvalstoffen worden afgevoerd. Een goede cooling-down voorkomt gespannen en vermoeide spieren en daardoor ook blessures.

Tarieven onbeperkt sporten

  • Maand abonnement € 29,00 per maand (wettelijke opzegtermijn van 1 maand)
  • 12 maanden abonnement € 25,00 per maand (wettelijke opzegtermijn van 1 maand na de eerste 12 maanden.)

Beide abonnementen zijn onbeperkt sporten voor alle workouts die staan beschreven bij locaties en tijden.

Benieuwd of bootcamp iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis proefles!