Bootcamp Extreme

Hoe ziet een Bootcamp Extreme er uit?

We hebben de beschikking over sandbags welke variëren van 7 tot 18 kilo. Welke sandbag voor jou geschikt is, wordt ter plaatse bekeken.
We starten met deze workout midden in de woonwijk. Wij dribbelen dan ongeveer 500 meter met één van de tassen op de schouder naar de locatie waar de workout wordt voortgezet. Na deze warming-up krijg je duidelijke instructies over je houding. De belasting van je lichaam is namelijk anders dan wanneer je de betreffende oefening zonder sandbag zou doen. Na de warming-up kun je goed aanvoelen of de juiste sandbag hebt gekozen qua zwaarte. Je hebt dan nog de mogelijkheid om je sandbad te wisselen met een mede sporter. In 45 minuten volgt een zware belasting met de sandbag om je hele lichaam volledig uit te dagen.

Wat zijn de voordelen van een Bootcamp Extreme?

Heel vaak krijgen wij als organisatie de vraag of er ook een extreme les van bootcamp is. Soms wil jij net even iets meer en iets verder gaan.
Tijdens de huidige bootcamp lessen wordt er goed gedifferentieerd om ervoor te zorgen dat de training voor iedereen op elk niveau passend is. Daarmee wordt er rekening gehouden met de behoefte die jij nodig hebt.
Het trainen met een sandbag heeft heel veel voordelen. Je traint een grotere groep spieren, omdat je je lichaamshouding automatisch aan moet passen. De inhoud van de sandbag verplaatst zich namelijk continue, waardoor je meer moeite moet doen om in balans te blijven. De training is intensiever en je haalt het maximale uit je lichaam.
Je zult zien hoe gaaf en bevredigend het is dat je na een paar weken kunt opbouwen naar een zwaardere sandbag!

Voor wie is deze les geschikt?

In principe is deze les voor iedereen toegankelijk. Mocht je twijfelen of deze les voor jou geschikt is, neem dan contact op met ons. Wij kunnen jou hierin adviseren!

Waar wordt er getraind?

Wij trainen rondom de haven van Deventer. Hier zijn erg leuke mogelijkheden om alles uit deze workout te halen.

Wanneer vindt de Bootcamp Extreme plaats?

Wij streven er naar om de Bootcamp Extreem en de Power workout lessen wekelijks aan te bieden, dus ook in schoolvakanties en met feestdagen!
De lessen is de schoolvakanties en met feestdagen zijn extra.
Let erop dat jij je je aanmeld voor de lessen in de Applicatie van FitSupport. Bij minder dan 7 aanmeldingen wordt de les geannuleerd.

Tarieven onbeperkt sporten

• Maand abonnement € 25,00 per maand (wettelijke opzegtermijn van 1 maand)
• 12 maanden abonnement € 21,00 per maand (wettelijke opzegtermijn van 1 maand na de eerste 12 maanden.)

Voor beide abonnementen geldt onbeperkt sporten voor alle workouts die staan beschreven bij de locaties en tijden.

Benieuwd of bootcamp iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis proefles!