Dag trouwe sporters,

Afgelopen week hebben wij tijdens de persconferentie te horen gekregen dat wij als outdoor bedrijf weer aan de slag mogen. Dit is onwijs goed nieuws. Ons team heeft dan ook meteen de koppen bij elkaar gestoken om te kijken hoe wij dit op de juiste manier kunnen gaan doen.

Als eerst hebben wij de aanvraag gedaan bij de gemeente of wij al mogen starten op de openbare locaties. Hiervoor is akkoord gegeven. Aankomende donderdag zullen wij onze eerste Pilot gaan draaien bij het worpplantsoen.

In het noodplan staat duidelijk beschreven dat wij met 10 mensen in het totaal mogen gaan bewegen in groepsverband. Wij gaan dan deze Pilot draaien om zo de juiste lesgeefvorm samen te stellen.

Als organisatie moeten wij een hele andere manier van lesgeven gaan ontwikkelen. Gezien wij geen duo oefeningen meer mogen uitvoeren en tijdens de training de 2 meter verplicht is om afstand te houden van elkaar. Hopelijk wennen we hier snel aan.

Hoe kunnen wij de 2 meter afstand waarborgen voor onze leden?

  • De trainingslocatie zullen wij markeren met pionnen.
  • Met de pionnen zullen wij ook een trainingsplek creëren voor onze leden zodat er voldoende afstand zal zijn.
  • Het is verplicht geworden om je voor een les aan te melden. Hierdoor kunnen wij met maximaal 10 mensen sporten en blijft alles overzichtelijk. Aanmelden moet via de website, www.fit-support.nl/inschrijven
  • De training zullen wij met 20 minuten gaan inkorten zodat wij een 2e les kunnen gaan geven op dezelfde avond.

Nu wij aanstaande donderdag mogen beginnen moeten wij wel rekening houden met de richtlijnen van het RIVM:

  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging tot 38 graden of koorts. 
  • Ook moet je klachtvrij zijn 24 uur voor je komt sporten zodat wij de gezondheid & veiligheid van de mede sporters kunnen waarborgen.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de Bootcamp lessen?

Aanmelden is verplichtOnze lessen stonden altijd bekend om de vrije inloop, helaas zijn wij nu gedwongen om dit aan te passen zolang de COVID-19 periode duurt.

  1. Aanmelden kan via de website Bootcamp kalender. Altijd aanmelden bij het vroegste uur. Zodra deze training vol is kun je je aanmelden bij het uur daarna. De trainingen zijn ingekort van 60 minuten naar 40 minuten. Zo kunnen wij iedereen ’s avonds les geven en kunnen wij deze makkelijk uitbouwen indien nodig.
  2. Kostbare spullen of kledingstukken kunnen niet in de auto geplaatst worden.
  3. Hygiëne voor jezelf en voor de medesporter in acht nemen.

De eerste les zullen wij gaan analyseren om zo de juiste trainingen te kunnen samenstellen voor onze cliënten. Dat betekent dat wij deze week alleen op donderdag 14-05-2020 les zullen aanbieden.

Over het vervolg van de lessen gaan wij jullie op de hoogte brengen. Via de mail en op social media is de voortgang ook te volgen..

Met vriendlijke groet, Team FitSupport – Gezond in beweging!